Breaking

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

(ΕΚΠΟΜΠΗ) Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ (ΜΕΡΟΣ 25) ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Α.Ε.

 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ ΒΑΙΟΣ

ΣΤΙΣ 20-03-2022 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ" ΤΟΥ "ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΝΑΚΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ.Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ  ΜΙΛΗΣΕ ΔΙΑ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ:



"...Όπως και κάθε φορά έτσι και σήμερα είμαστε εδώ για να συζητήσουμε και να δείξουμε στον Ελληνικό λαό το τι ακριβώς έχει συμβεί με το ΤΑΙΠΕΔ . Είχαμε πει ότι είναι απαράδεκτο το γεγονός το ότι γνωρίζεις πια , επί τοις πράγμασι  , ότι ακόμη και η δικαιοσύνη είναι εναντίον σου. Οπότε είχαμε πει σε αυτή την περίπτωση, που θα βρεις το δίκαιό σου ; Είναι αδύνατον ! Οτιδήποτε και αν κάνεις δεν θα βρεις το δίκαιό σου , οπουδήποτε και αν αποταθείς σε περιμένει το άδικο ! ..."

"...Σήμερα θα δούμε  το τι έχει διαδραματιστεί στο Παράκτιο Αττικό Μέτωπο του 2014 και το τι ακριβώς έπραξε ο ΣΥΡΙΖΑ μόλις ανέλαβε την εξουσία. Θα δούμε ότι μέσω του Παράκτιου Αττικού Μετώπου Α.Ε. η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ξεβρακώθηκε , και συγνώμη για την έκφραση που χρησιμοποιώ , αλλά στην κυριολεξία απογυμνώθηκε με τα πεπραγμένα της, θα τα δούμε αυτά και όσοι παρακολουθούν ή θα παρακολουθήσουν την εκπομπή είναι πάρα πολύ εύκολο να βγάλουν τα συμπεράσματα τους και να διαπιστώσουν το πώς εμπαίζουν όλες οι κυβερνήσεις το λαό δηλαδή όλους εμάς . Θα αντιληφθούν ότι τελικά είναι όλοι οι ίδιοι και ότι όλοι τους είναι μία γροθιά , απλά αλλάζουν ονόματα , αλλάζουν  θέσεις αλλά συνεχίζουν να πράττουν το ίδιο και να παράγουν το ίδιο άδικο απέναντι σε όλους εμάς . ..."

"...Για αυτό εμείς βρισκόμαστε σε αυτήν εδώ τη θέση να μπορέσουμε να αναδείξουμε και να αποδείξουμε όλα αυτά τα άσχημα που συμβαίνουν εις βάρος μας.  Θα ξεκινήσουμε και θα διαβάσουμε και θα δείξουμε στον κόσμο την περίφημη Αθηναϊκή Ριβιέρα η οποία είναι το λεγόμενο <<Παράκτιο Αττικό μέτωπο Α.Ε.>> και ξεκινώντας το πρώτο έντυπο το οποίο είναι στις 17 Σεπτεμβρίου του 2014 αναφέρει τα εξής : " Μακρύς και κακοτράχαλος είναι ο δρόμος που χρειάζεται να διανύσει η Αθηναϊκή Ριβιέρα , η αξιοποίηση δηλαδή του παραλιακού μετώπου της πρωτεύουσας , τόσο λόγω γραφειοκρατίας όσο και εξαιτίας της έλλειψης συνεργασίας και των διαφορετικών επιδιώξεων των αρμόδιων στελεχών της κυβέρνησης . Οι δυσκολίες του εγχειρήματος εμφανίζονται ήδη στην υπόθεση της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου , έργο που με βάση τον αρχικό προγραμματισμό θα έπρεπε να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2015 . Όπως είναι γνωστό , με απόφαση του ίδιου του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά , πριν από περίπου ενάμιση χρόνο δημιουργήθηκε η εταιρεία Παράκτιο Αττικό Μέτωπο Α.Ε. , η οποία έχει στόχο την αξιοποίηση σειράς ακινήτων στο παράκτιο μέτωπο με τρόπο συντεταγμένο . Η εταιρεία αυτή , 100% ιδιοκτησίας του Δημοσίου , στοχεύει κυρίως στην αξιοποίηση των ακινήτων με τη μορφή της παραχώρησης ή με βάση το θεσμό της επιφάνειας .Με άλλα λόγια διαφέρει από το ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου) που η κύρια δουλειά του είναι η πώληση περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου ώστε με τα έσοδα να αποπληρώνεται το χρέος της χώρας." * ..."

"...Μιλάμε δηλαδή για μια  εταιρεία η οποία δημιουργήθηκε επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ ,εντός παρενθέσεως (ΚΙΝ.ΑΛ.) για να μην ξεχνάμε ποιοι ήτανε , γιατί έρχεται το ΚΙΝ.ΑΛ. και μας λέει τώρα ότι εμείς δεν ξέρουμε τίποτα για όλα αυτά. Συνεχίζει το δημοσίευμα και λέει παρακάτω : * " Ο διορισμός του διευθύνοντος συμβούλου της Παράκτιο Αττικό Μέτωπο Άρη Ματιάτου έγινε τον Αύγουστο του 2013 (πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία δημιουργήθηκε πιο πριν από το 2014 )και παρότι από πέρυσι είχε αποφασιστεί το ποια θα είναι τα πρώτα ακίνητα που θα μεταφερθούν στη νέα εταιρεία , αυτό κατέστη δυνατό μόλις την προηγούμενη εβδομάδα . " * Δημιουργήσανε δηλαδή την εταιρεία αλλά πριν από μία εβδομάδα στην οποία αναφέρεται το δημοσίευμα , μεταφέρανε πάρα πολλά ακίνητα τα οποία θα τα δούμε πιο κάτω ποια είναι στην εταιρεία αυτή η οποία λέγεται Παράκτιο Αττικό Μέτωπο Α.Ε. ή αλλιώς την ονομάζουμε Αθηναϊκή Ριβιέρα. ..."

"...Συνεχίζοντας πιο κάτω το δημοσίευμα λέει : * " Τις δύο σχετικές Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις (ΚΥΑ) (είναι γνωστό σε όλους μας από την περίοδο του κόβιντ το τι ακριβώς σημαίνει ΚΥΑ , ακόμη και ο τελευταίος Έλληνας έμαθε τι σημαίνει Κοινή Υπουργική Απόφαση) μεταφοράς των 20 ακινήτων που παρουσίασαν χθες ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης με τον κ. Ματιάτο , συνυπογράφουν οι υπουργοί Οικονομικών , Ανάπτυξης και Τουρισμού . Για λόγους που δεν είναι ευκρινείς  ο πρώην υπουργός Γεώργιος Στουρνάρας καθυστερούσε να υπογράψει τις δύο ΚΥΑ, ενώ χρειάστηκε να παρέλθουν αρκετοί μήνες για να υπογράψει η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη . "*  Βλέπουμε αυτοί οι οποίοι είναι και στις μέρες μας ήταν και το 2014 , στην ουσία μπορεί να έχουν περάσει οκτώ χρόνια όμως δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα ! Έχεις την αίσθηση ότι ο χρόνος σταματά και αν αρχίζεις και ξετυλίγεις το κουβάρι των κυβερνήσεων θα διαπιστώσεις ότι μόνο τα ονόματα αλλάζουν , δεν έχει καμία σημασία ποιο κόμμα είναι στην εξουσία , πράττουν και παράγουν μονίμως άδικο. ..."

"...Συνεχίζοντας το δημοσίευμα λέει : *" Αντίθετα , σχετικά γρήγορα , από τη στιγμή που ενημερώθηκε , υπέγραψε ο σημερινός Υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης . Ο μόνος που σταθερά υποστήριξε τη δημιουργία της νέας εταιρίας και τους στόχους της είναι ο κ. Μηταράκης.  Η Παράκτιο Αττικό Μέτωπο έχει μπροστά της ένα τιτάνιο έργο , αρχικά να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς πολλών εκ των ακινήτων που της μεταβιβάστηκαν και όσων στη συνέχεια θα της μεταβιβαστούν (πληροφορίες  μιλούν για ένα νέο πακέτο ακόμη 20 ακινήτων) και στη συνέχεια να εκπονήσει master plan ώστε το παράκτιο μέτωπο να αξιοποιηθεί με σχέδιο , τις κατάλληλες χρήσεις γης και συνέργειες  . Ο στόχος είναι να μη δημιουργηθούν, π.χ. , περισσότερα από όσα αντέχει η περιοχή ξενοδοχεία ή χώροι αναψυχής κ.λπ. . Με βάση τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις , ο διεθνής διαγωνισμός για το master plan θα προκηρυχθεί την άνοιξη του 2015 . ( μόνο που την άνοιξη του 2015 ήταν στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος διαφοροποίησε τα πράγματα, θα το δούμε λίγο αργότερα πως ) Από το Φάληρο μέχρι το Σούνιο ως Αθηναϊκή Ριβιέρα θεωρούμε την παραλιακή περιοχή που ξεκινά από το Φάληρο -εκεί όπου θα γίνει η ανάπλαση , αλλά και βρίσκεται σε εξέλιξη το σημαντικό έργο της δημιουργίας της Νέας Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης  ,το οποίο ευτυχώς από τον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα από το Ίδρυμα <<Σταύρος Νιάρχος>> , οπότε προχώρα με ταχείς ρυθμούς και φτάνει μέχρι το Σούνιο . Στην Αθηναϊκή Ριβιέρα περιλαμβάνονται η περιοχή του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού , αλλά και ο Αστέρας Βουλιαγμένης (ο οποίος Αστέρας Βουλιαγμένης έχει αλλάξει χέρια έχει πάει σε ξένους και δεν έχει πια καμία σχέση με την πατρίδα μας) ..."

"...Για να μην το διαβάσουμε κουρασουμε τον κόσμο θα πάμε στην αμέσως επόμενη σελίδα πιο κάτω και θα διαβάσουμε ποια ακίνητα μεταβιβάστηκαν Παράκτιο Αττικό Μέτωπο Α.Ε. τα οποία όπως θα δείτε πάρα πολλά και αρκετά μεγάλης έκτασης . Ποια ακίνητα μεταβιβάστηκαν , τα ακίνητα που μεταβιβάστηκαν στο Αττικό Παράκτιο Μέτωπο με τις δύο Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις (ΚΥΑ) είναι τα ακόλουθα :  
  1. Δημόσιο κτήμα στη Γλυφάδα από τα αστέρια Γλυφάδας μέχρι το Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά έκτασης 176.161 τ.μ. 
  2. Φαληρικός Όρμος , έκταση 757.500 τ.μ. (Beach Volley ,κεραίες Cosmote ,Vodafone, Wind Taekwondo)  
  3. Εδαφική έκταση 64.100 τ.μ. στην περιοχη Αναβύσσου Αττικής (εστιατόρια ,αλιευτικό καταφύγιο - Παλαιά Φώκαια) 
  4. Στη Βούλα Αττικής 90.095 τ.μ. από Α΄Αλιπεδου Βούλας μέχρι Β΄ Αλιπεδου Βούλας ( Ναυτικός Όμιλος , ΝΟΤΟΣ ,Vivemar) 
  5. Στη Βούλα - Μεγάλο Καβούρι 62.275 τ.μ. (Ακτή Β΄ Βούλας)  
  6. Ακτή Α΄Αλιπέδου Βούλας εκτάσεις 146.665 τ.μ.  (Ακτή Α΄ Βούλας South Coast εστιατόριο ακτής Ειρηνικός)  
  7. Στη Βάρκιζα  7.500 τ.μ. 
  8. Την εδαφική έκταση των καταργημένων Αλυκών Αναβύσσου 669.095 τ.μ.   
  9. Έκταση 9.220 τ.μ.  Ανάβυσσο Αττικής 
  10. Έκταση 8.860 τ.μ. Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου Αττικής
  11. Εδαφική έκταση 258.250 τ.μ.  στη Λομβάρδα - Κρωπία, Αττικής (MOHITO BAY)
  12. Εδαφική έκταση 326.315 τ.μ. στο Λαγονήσι Αττικής (GRAND RESORT)
  13. Δέλτα Φαλήρου(Μαρίνα Φλοίσβου) 262.423 τ.μ. (ΝΟΠ Φαλήρου)  
  14. Ακτή Αλίμου 69.725 τ.μ.  (Ακτή Ηλίου - Bolivar)
  15. Eκταση από Μαρίνα Φλοίσβου μέχρι κέντρο Φλοίσβο , στο Παλαιό Φάληρο έκτασης 90.825 τ.μ. (Πάρκο Φλοίσβου)  
  16. Έκταση 20.420 τ.μ.  στον Άλιμο Αττικής από ακτή Αλίμου έως όρια Αγίου Κοσμά (παιδικές χαρές , Άλσος ) 
  17. Εδαφική έκταση 278.000 τ.μ.  στην Γλυφάδα Αττικής (Αστέρια Γλυφάδας) 
  18. Ακτή Βάρκιζας 252.000 τ.μ. (VARKISZA RESORT,YABANAKI,THALASSEA)
  19. Mικρό Kαβούρι - Βουλιαγμένη (Ακτή Βουλιαγμένης) 96.000 τ.μ. 
  20. Μαύρο Λιθάρι (Eden Beach) 1.000 τ.μ. 
Βλέπουμε ότι τα ακίνητα τα οποία μεταβιβάστηκαν στη συγκεκριμένη εταιρεία η οποία δημιουργήθηκε το 2013 και μεταβιβάστηκαν το 2014 στην Παράκτιο Αττικό Μέτωπο Α.Ε. είναι πάρα πολλά , είναι 20 τον αριθμό και οι εκτάσεις τους είναι πάρα πολύ μεγάλες είναι τεράστιες εκτάσεις . ..."


"...Θα δούμε τώρα την ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά . Το δημοσίευμα είπαμε είναι στις 17 Σεπτεμβρίου του 2014 , το δεύτερο έντυπο που σας έχω στείλει έχει βγάλει ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ στις 21 Οκτωβρίου του 2014 που αναφέρεται στο Παράκτιο Αττικό Μέτωπο Α.Ε. .  '' 21/10/2014 Ερώτηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ : Παραχώρηση στην εταιρεία <<Παράκτιο Αττικό Μέτωπο Α.Ε. >> του παραλιακού μετώπου της Αττικής . Ερώτηση προς τους υπουργούς Οικονομικών , Τουρισμού , Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας . Με την υπ αριθμ 143/43399 ΚΥΑ (ΦΕΚ 2424 τευχος Β΄11/9/2014) και 148/43856 ΚΥΑ (ΦΕΚ 2429 Τευχος Β΄12/9/2014) που υπέγραψαν οι υπουργοί Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης ,  Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη  και ο υφυπουργός ανάπτυξης Νότης Μηταράκης , μεταβιβάστηκαν 20 ακίνητα του Δημοσίου συνολικής έκτασης 3,6 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων (εδώ βλέπουμε το πόση έκταση μετεφέρθηκε συνολικά  , είναι τρομακτικό το νούμερο )στην εταιρεία "Παράκτιο Αττικό Μέτωπο Α.Ε." ως το πρώτο κύμα <<φιλέτων>> της "Αθηναϊκής Ριβιέρας" με στόχο <<την αξιοποίησή τους>> μέσα από διεθνή πολεοδομικό διαγωνισμό . Επίσης , σύμφωνα με δημοσιεύματα , έχει σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο και άλλη απόφαση των κ.κ.  Μηταράκη και Χαρδούβελη, με την οποία μεταβιβάζονται στην Παράκτιο Αττικό Μέτωπο Α.Ε. η έκταση του Φαληρικού Όρμου από το ΣΕΦ (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) ως το Παλαιό Φάληρο , αλλά και τα δύο <<φιλέτα>> της Γλυφάδας που είχαν μεταβιβαστεί στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου , το ΤΑΙΠΕΔ δηλαδή , τα οποία επεστράφησαν στο Δημόσιο μετά την αποκάλυψη στον Τύπο . " * ..."

"...Βλέπουμε ότι γίνονται και παράνομες ενέργειες που κάποια στιγμή αποκαλύπτονται από τον Τύπο, τα μαζεύουν άρον-άρον αλλά επανέρχονται δριμύτεροι μετά διότι αυτό πρέπει να πράξουν , αυτές τις εντολές έχουνε δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά. Συνεχίζει το δημοσίευμα το ερώτημά του ΣΥΡΙΖΑ : * " Η κυβέρνηση σπεύδει να μεταβιβάσει άρον-άρον μεγάλες παράκτιες εκτάσεις - φιλέτα  Δήμων του παράκτιου μετώπου του Σαρωνικού κόλπου , στην ''Παράκτιο Αττικό Μέτωπο Α.Ε.'' την αντίστοιχη δηλαδή εταιρεία με αυτήν του ΤΑΙΠΕΔ ,αλλά για το παράκτιο μέτωπο από το Φάληρο μέχρι το Σούνιο (εξαιρουμένης της έκτασης του πρώην Αεροδρομίου του Ελληνικού). Είναι τέτοια η βιασύνη της κυβέρνησης , ώστε δεν έλαβε καν υπόψη τα τεράστια νομικά προβλήματα , που υφίστανται στις μεταβιβαζόμενες περιοχές , αλλά και το καθεστώς περιβαλλοντικής και πολεοδομικής προστασίας για πολλές από αυτές τις περιοχές , όπως είναι οι Αλυκές Αναβύσσου, ή ότι -για παράδειγμα- η Ακτή Βουλιαγμένης βρίσκεται σε διαγωνιστική διαδικασία από την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ)  με 6 επιχειρηματικά σχήματα να έχουν καταθέσει ήδη δεσμευτικές προσφορές , για την οποία εσπευσμένα στις 26 Σεπτεμβρίου του 14 κατέθεσαν τροπολογία σε άσχετο, όπως συνηθίζεται , νομοσχέδιο. Συγκεκριμένα, σε αυτήν προβλέπεται ότι <<τυχόν ευρισκόμενες σε εξέλιξη διαγωνιστικές διαδικασίες που αφορούν στα ακίνητα που παραχωρούνται στην εταιρεία , να ολοκληρώνονται από το φορέα ανάθεσης που έχει ξεκινήσει αυτές, ητοι τον προ της παραχώρησης των ακινήτων στην εταιρεία δικαιούχο, και τα αποτελέσματα να δεσμεύουν την εταιρεία Παράκτιο Αττικό Μέτωπο Α.Ε.  Με δηλώσεις  του ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Μηταράκης υποστηρίζει ότι : "... Αφενός θέλουμε , να προσελκύσουμε νέες επενδύσεις που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας ... Αφετέρου θα προωθηθούν έργα που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο και αυξάνουν την προσβασιμότητα των πολιτών στην θάλασσα ... " ..."

"...Όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι μας μόνο η προσβασιμότητα στη θάλασσα δεν έχει αυξηθεί . Δεν θα αφήσουν απολύτως τίποτα και ο τρόπος που τα καταστρώνουν , τα σχεδιάζουν   και τα πραγματοποιούν όλα αυτά , είναι ύπουλος στην κυριολεξία, γιατί σιγά-σιγά χωρίς να αντιλαμβάνεται ο λαός, όλα αυτά αλλάζουν χέρια  φεύγουν από την δική μας δικαιοδοσία. Εμείς πολύ λίγο θα προλάβουμε να τα αντιληφθούμε εν την πράξη όλα αυτά , οι επόμενες γενιές όμως οι οποίες θα έρθουν μετά από εμάς θα δούνε μία κατάσταση δεδομένη  ,θα ακούν όπως ακούγαμε εμείς από τους παλαιότερους παραμυθάκια , πώς ήταν ο πόλεμος πώς ήταν η κατοχή , το τι συνέβη στη Μικρά Ασία , θα τα ακούνε σαν ιστορίες δεν θα μπορούν να αντιληφθούν τι σημαίνει ότι σε όλα αυτά είχαμε ελεύθερη πρόσβαση ,μπορούσαμε να πηγαίνουμε όποτε θέλαμε, δεν θα μπορούν να το αντιληφθούν  , διότι από τη στιγμή που εμείς οι ίδιοι δεν ενεργούμε ,τα παιδιά μας , οι απόγονοι μας θα είναι σκλαβάκια . ..."

"...Η ζωή μας αλλάζει συνεχώς μόνο που αλλάζει προς το χειρότερο . Εμείς οι παλαιότεροι είναι γεγονός ότι ζήσαμε πολύ καλύτερες εποχές από τις σημερινές που διανύουμε αλλά επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο έπρεπε να δημιουργηθεί και να δρομολογηθεί μία τέτοιου είδους κατάσταση για να μπορέσουνε να υφαρπάξουν την περιουσία του Έλληνα πολύ πιο εύκολα από ότι εκείνα τα χρόνια . Σιγά-σιγά δημιούργησαν ένα κλίμα ευμάρειας για τον Έλληνα και άρχισε ο Έλληνας να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του , διότι του δημιούργησαν επιθυμίες τις οποίες δεν τις είχε ανάγκη , με αποτέλεσμα κάποια στιγμή επειδή πάντα οι επιθυμίες έχουν κάποιο αντίτιμο , να ζητηθεί το αντίτιμο , το οποίο ο Έλληνας δεν μπορούσε το αντίτιμο αυτό να το ξεπληρώσει και με αυτόν τον ύπουλο τρόπο ξεκίνησε η υφαρπαγή της περιουσίας του Δημοσίου αλλά και σε πάρα πολλούς από εμάς και της ιδιωτικής μας περιουσίας . ..."

"...Είναι πάρα πολλά αυτά τα οποία μας έχουν αποκρύψει και εμείς εδώ είμαστε υποχρεωμένοι να τα βγάλουμε όλα στο φως και από κει και πέρα ο καθένας θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του. Είναι προσωπική επιλογή καθαρά του καθενός το τι απόφαση θα πάρει αλλά η απόφαση αυτή θα πρέπει να έχει αποφασιστικότητα , θα πρέπει να έχει θέληση και θα πρέπει να συνοδεύεται και από γνώση , όχι απόγνωση , γιατί τώρα είμαστε σε απόγνωση , θα πρέπει ο Έλληνας να αρχίσει να γνωρίζει . Αυτή ακριβός είναι η δουλειά μας όλων εμάς στην Ελλήνων Συνέλευσις  που βγαίνουμε και κάνουμε αυτές τις εκπομπές και λεμέ στον κόσμο όλα όσα δεν γνωρίζει, όλα όσα κρύβουν πίσω από την κουρτίνα . ..."
 
"...Να συνεχίσουμε το δημοσίευμα , δεν χρειάζεται να το διαβάσουμε ολο , εν πάση περιπτώσει είναι να κατηγορώ του ΣΥΡΙΖΑ για το τι ακριβώς συμβαίνει στο Παρακτιο Αττικό Μέτωπο , όπου οι βουλευτές οι οποίοι του υπογράφουν,  μάλιστα αναφέρει πιο πάνω : Θα προχωρήσουν λέει με διαδικασίες fast track στην εκποίηση της παραλιακής ζώνης της Αττικής ,απειλώντας την ελεύθερη πρόσβαση εκατομμυρίων πολιτών στη θάλασσα  παρακάμπτοντας την πολιτιστική και περιβαλλοντική προστασία ή θα  κατανοήσουν επιτέλους ότι επένδυση είναι διατήρηση της κλίμακας , της ποιότητας και της ιστορικότητας του παράκτιου μετώπου ;  Και το υπογράφουν οι βουλευτές Νάντια Βαλαβάνη , Βούτσης Νικόλαος , Αλεξόπουλος Απόστολος , Αυλωνίτου Ελένη  ,Καφαντάρη Χαρά , Κούβελα Φωτεινή , Παναγούλη  Στάθης , Πάντζας Γεώργιος , Στρατούλης  Δημήτριος ,Τσακαλώτος Ευκλείδης  ,Χατζησοφιά Άννα . Αυτή ήτανε η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ οσον αφορά το Παράκτιο Αττικό Μέτωπο Α.Ε. , η ονομαζόμενη Αθηναϊκή Ριβιέρα . ..."

"...Θα ήθελα να δούμε τώρα , ένα μήνα μετά περίπου τι εχει δηλώσει ο Τσίπρας στο Ναύπλιο για το ΤΑΙΠΕΔ  και θα δούμε σε μία άλλη εκπομπή το τι ακριβώς έχει συμβεί με το Παράκτιο Αττικό Μέτωπο και το ΤΑΙΠΕΔ . ( Υπάρχει σχετικό βίντεο με δηλώσεις Τσίπρα από 29:10 εως 30:05) Όχι μόνο δεν κράτησε την υπόσχεσή του αλλά έκανε και πολύ χειρότερα πράγματα . Είναι και αυτός συνυπεύθυνος  για το σκάνδαλο όπως το ανέφερε τότε , άλλωστε όλοι είναι ακριβώς το ίδιο μηδενός εξαιρουμένου , το είπαμε και προηγουμένως  ,έχουν μία συγκεκριμένη αποστολή από τα αφεντικά τους . Να γίνει υφαρπαγή της περιουσίας του συγκεκριμένου γεωγραφικού χώρου όπου εμείς τον ονομάζομαι Ελλάς , και παράλληλα να εκδιωχθούμε όλοι εμείς από αυτή τη χώρα.  Όταν μας τα πάρουν όλα τι λόγω ύπαρξης θα έχουμε εμείς εδώ ; πώς θα μπορούμε να επιβιώσουμε σε αυτό τον τόπο ; ..."

"...Από εμάς και μόνο από εμάς εξαρτάται και από κανέναν άλλον . Είπα και προηγουμένως ότι είναι προσωπική επιλογή και ο καθένας πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του αν θα βγει να πολεμήσει ή εάν θα αποδεχθεί τη μοίρα του και θα κάθεται στη γωνιά του να μουτζοκλαίει και να παραπονιέται και να τον φταίνε πάντα οι άλλοι . Οι άλλοι είμαστε εμείς ,είμαι εγώ ,είσαι εσύ και όλοι όσοι μας περιβάλουν, εμείς είμαστε οι αλλοι . Εμείς πρέπει να πάρουμε την απόφαση και να πούμε εως εδώ και μη παρέκει ,  θέλουμε την πατρίδα μας πίσω , θέλουμε την πατρίδα μας  στα χέρια μας ! Να μην ξεχνάμε ποτέ ότι είμαστε Έλληνες και έχουμε βαριά ιστορία , πάρα πολύ βαριά ιστορία , πρέπει να την τιμήσουμε ,εάν μη τι άλλο εμείς καλούμαστε αυτή τη στιγμή να κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο για την πατρίδα μας , για τους εαυτούς μας , για τα παιδιά μας  .Το τι είναι αυτό το καλύτερο ; Ο καθένας θα πρέπει να διαβάσει  στην ψυχή του , να μιλήσει στην καρδιά του , να απελευθερώσει τη νόηση του και να αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι εγώ θα σώσω την Ελλάδα! ..."


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ


ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ SOCIAL MEDIA ΜΟΥ:
BLOGGER: triasamesy.blogspot.com 
FACEBOOK ΣΕΛΙΔΑ: www.facebook.com/esytriasam/ 
TWITTER: twitter.com/esytriasam 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου