Breaking

Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

(ΕΚΠΟΜΠΗ) Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ.(ΜΕΡΟΣ 24) ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΤΆ Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ ΒΑΙΟΣ

ΣΤΙΣ 07-03-2022 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ" ΤΟΥ "ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΝΑΚΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ.Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ  ΜΙΛΗΣΕ ΔΙΑ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ:



"...Χαίρομαι που είμαι στην εκπομπή σας κυρία Νάκου για πολλοστή φορά θα έλεγα και θα υπάρξουν και άλλες  γιατί έχουμε πει κατ΄επανάληψη ότι το θέμα με το ΤΑΙΠΕΔ είναι ατέρμονο .Διαπιστώνουμε με λύπη , με αγανάκτηση , με θυμό ότι τελικά αυτό το ΤΑΙΠΕΔ θα υφαρπάξει τα πάντα τα οποία έχουν σχέση με τη δημόσια ζωή μας και το δημόσιο πλούτο ο οποίος ανήκει σε όλους εμάς. ..."

"...Θα το δούμε τώρα ευθύς αμέσως κυρία Νάκου και ήδη το βλέπουμε στο δέκτη , Κυριακή 15 Ιουνίου είναι το δημοσίευμα από την Ναυτεμπορική που όπως είπα και άλλη φορά είναι μία έγκριτη και οικονομική εφημερίδα η οποία λειτουργεί πάρα πολλά έτη << Συμβούλιο της Επικρατείας(ΣτΕ) : Απόρριψη προσφύγων κατά της μεταβίβασης στο ΤΑΙΠΕΔ μετοχών δημοσίων φορέων . Η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας(ΣτΕ) με 11 αποφάσεις της (2179-2189/2014) απέρριψε προσφυγές που ζητούσαν να ακυρωθούν οι αποφάσεις της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων με τις οποίες το Ελληνικό Δημόσιο μεταβίβασε, χωρίς αντάλλαγμα, στο ΤΑΙΠΕΔ μετοχές των εν λόγω φορέων. Το Συμβούλιο της Επικρατείας(ΣτΕ) απέρριψε τις προσφυγές των Σωματείων και εργαζομένων πολιτών στον ΟΛΠ (Οργανισμών Λιμένων Πειραιώς), ΟΛΘ (Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης), ΟΔΙΕ, ΟΠΑΠ ,ΔΕΠΑ, Ελληνικά Πετρέλαια , << Ελληνικό- Εταιρεία διαχείρισης και Αξιοποίησης Ακινήτων Ελληνικού Αεροδρομίου Α.Ε.>>  και <<Εγνατία Οδός Α.Ε.>>.  Οι σύμβουλοι Επικρατείας κατά πλειοψηφία απέρριψαν ως απαράδεκτους όλους τους ισχυρισμούς των επίμαχων φορέων , καθώς έκριναν ότι οι συνδικαλιστικοί φορείς (Σύλλογοι ,κ.λπ.) δεν έχουν έννομο συμφέρον να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας(ΣτΕ). Όμως εννέα μέλη του δικαστηρίου μειοψήφισαν υποστηρίζοντας ότι τα Σωματεία δικαιούνται (έχουν έννομο συμφέρον δηλαδή) να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) για το ζήτημα της μεταβίβασης των μετοχών στο ΤΑΙΠΕΔ.>>* ..."

"...Και εδώ ακριβώς από κάτω είναι το επίμαχο σημείο θα το διαβάσω σας το έχω και κιτρινισμένο : *<<Ακόμη, το Συμβούλιο της Επικρατείας(ΣτΕ) αποφάνθηκε κατά πλειοψηφία ότι ούτε οι εργαζόμενοι πολίτες που προσέφυγαν στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο έχουν έννομο συμφέρον , γιατί σε αντίθετη περίπτωση οι αιτήσεις ακυρώσεως τους <<θα προσλάμβαναν χαρακτήρα λαϊκής αγωγής>>  Αντιλαμβανόμαστε το τι απόφαση έβγαλε το Συμβούλιο της Επικρατείας ;  Κανείς από όλους εμάς δεν μπορεί να διεκδικήσει το δίκαιο . Το δίκαιο μας το απαγορεύει  η ίδια η δικαιοσύνη που είναι μία από τις τρεις Ανεξάρτητες Αρχές . ..."

"...Θα πας να κάνεις μία μήνυση , μία αγωγή και στο τέλος θα βρεις και τον μπελά σου διότι συμβαίνουν πράγματα όχι μόνο στη χώρα μας ,σε ολόκληρο τον πλανήτη ζούμε και βιώνουμε με αποστατικούς νόμους . Δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος νομοθέτης ο οποίος θα νομοθετεί για τους ανθρώπους με ανθρώπινους νόμους για τον ίδιο τον άνθρωπο, αυτό συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη , ζούμε και βιώνουμε με αποστατικούς νόμους. Οι αποστατικοί νόμοι είναι δύο ειδών , είναι οι μαύροι νόμοι , νόμοι τους οποίους έχουν επιβάλει τα ιερατεία , οι θρησκείες και τα δόγματα  και είναι και οι νεκροί νόμοι τους οποίους  τους έχουν επιβάλει οι ψευτοκυβερνήσεις αυτές που μας έχουνε βάλει και σημαίες τις χώρες μας και μας χαρακτηρίζουν ως χώρες , μόνο που χώρες δεν είμαστε σε καμία περίπτωση και δεν μιλάω για τη δική μας την πατρίδα , μιλάω για όλα τα κράτη , για όλες τις χώρες , γιατί αναλογιστείτε  πώς είναι δυνατόν επικεφαλής στην Ευρωπαϊκή Ένωση να είναι η Γερμανία η οποία από τις 8 Μαΐου του 1945 έχει απαγορευτεί να συσταθεί ξανά ως κράτος ; Άρα μιλάμε για μία εταιρεία και η απαγόρευση αυτή μέχρι σήμερα που μιλάμε δεν έχει αρθεί . Πράγμα που σημαίνει ότι η Γερμανία είναι εταιρεία δεν είναι κράτος, αρα εκ των πραγμάτων για να έχουμε εμείς <<Αρχηγό>> στην Ευρωπαϊκή Ένωση την Γερμανία ούτε και εμείς είμαστε κράτη. Υπάρχουν  βέβαια πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων του γεγονός ότι εμείς τουλάχιστον δεν είμαστε κράτος  τα οποία όταν θα έρθει η ώρα και στιγμή θα τα συζητήσουμε και θα τα αποδείξουμε και όλα αυτά. ..."

"...Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα , είναι δυνατόν να είσαι αυτόνομη , να έχεις αυτονομία , να έχεις αυτοδιάθεση ως χώρα και να μην έχεις δική σου τράπεζα ;  Εκ των πραγμάτων είναι αδύνατο ! Οπότε βιώνουμε καταστάσεις οι οποίες πραγματικά είναι τραγικές στην κυριολεξία και οι νόμοι όπως είπα και πριν ,όλοι αυτοί οι οποίοι μας διέπουνε  εκατοντάδες χρόνια τώρα και μας δυσκολεύουν πάρα πολύ τη ζωή μας , δεν είναι δικοί μας νόμοι , δεν μας εκπροσωπούν εμάς οι νόμοι αυτοί  γιατί δεν στηρίζονται πάνω στο δίκαιο .Τα πάντα στηρίζονται στο άδικο και είδαμε τώρα και  με αυτήν την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας όπου μόνο άδικο αναφέρει , δεν αναφέρει τίποτα  άλλο ,απαγορεύει σε εμάς τους ίδιους να διεκδικήσουμε το δίκαιο μας. Είναι ξεκάθαρο σου το λένε μπροστά στα μούτρα σου , δεν έχεις απολύτως καμία τύχη . Εάν δεν θυμώσουμε όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν, απορώ πότε στα αλήθεια θα θυμώσουμε ;! . ..."

"...Δεν υπάρχει πουθενά δίκαιο , δεν υπάρχει δίκαιος νόμος , δεν υπάρχει νομοθέτης πραγματικός στον οποίον να μπορούμε εμείς οι άνθρωποι να στηριχθούμε από νόμους οι οποίοι θα προέρχονται καθαρά από το δίκαιο , γιατί οι νόμοι γεννούν το δίκαιο και το δίκαιο γέννα τους νόμους του δικαίου της δημιουργίας . Έχουμε καταπέσει πάρα πολύ σαν οντότητες , σαν άνθρωποι . Δεν μπορείς να νομοθετείς χωρίς να έχεις μέσα στους νόμους το αξιακό της δημιουργίας της φυσιολογίας του ανθρώπου , διαπιστώνουμε ότι στους νόμους οι οποίοι διέπουν τη ζωή μας δεν υφίσταται κάτι τέτοιο . Είπα και προηγουμένως ότι έχουμε τους μαύρους  και τους νεκρούς νόμους , αυτοί είναι οποίοι διαφεντεύουν την ζωή μας για αυτό και η έννοια του δικαίου είναι μία αοριστία στην κυριολεξία και δεν υπάρχει πουθενά στη ζωή μας το δίκαιο . ..."

"...Άρα τα πάντα λειτουργούν εις βάρος μας , ποια είναι η λύση απέναντι σε όλα αυτά ; Η Ελλήνων Πολιτεία δεν υπάρχει κάτι άλλο ! Η Ελλήνων Πολιτεία με το Ελλάνιο Αξιακό της , μετά τις 12 αξίες , με τις 18 αρχές , με τους 3 πολιτειακούς νόμους είναι η μόνη λύση η οποία υφίσταται είναι υπαρκτή και απομένει σε όλους εμάς να την κάνουμε πραγματικότητα . Επίσης και 2 νόμοι , 33 πρωτόκολλα δηλαδή είναι οι 12 αξίες οι 18 αρχές και οι 3 πολιτειακοί νόμοι τα 33 πρωτόκολλα και είναι και δύο νόμοι η Ασφάλεια Δικαίου και ο νόμος του ατόμου προτεραιότητα διασφάλισης του ολικού συνόλου , αυτά είναι τα οποία καλούμαστε όλοι εμείς να δημιουργήσουμε για να μπορέσουμε να έχουμε μία ζωή αντάξια των ανθρώπων που είμαστε. Αν δεν μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε όλα αυτά τα οποία μόλις ανέφερα , δεν είμαστε άξιοι να λεγόμαστε άνθρωποι . Πρέπει να ενωθούμε και μέσω της Ελλήνων Συνέλευσις να επιτύχουμε όλα αυτά τα οποία προανέφερα. ..."

"...Διότι χωρίς αξίες , αρχές και πολιτειακούς νόμους δεν μπορείς να προχωρήσεις στη ζωή σου με βάση το δίκαιο, θα είσαι μόνιμα στο άδικο , οι πάντες θα σου φταίνε αλλά καλό θα είναι  να ξεκινήσουμε από τον ίδιο μας τον εαυτό. Ο ίδιος μας ο εαυτός είναι αυτός ο οποίος δεν μας επιτρέπει να κάνουμε το ένα βήμα παραπάνω το οποίο χρειάζεται να απελευθερώσουμε τη νόηση μας και να την βάλουμε να αρχίσει να εργάζεται με βάση το δίκαιο για να αλλάξουν όλα αυτά τα άσχημα τα οποία συμβαίνουν στη ζωή μας  , στην καθημερινότητά μας , σε μας τους ίδιους και στα παιδιά μας . Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι να ανοίξουν και να απελευθερωθούν τα μάτια της νόησης , σκέτα τα μάτια δεν είναι αρκετό , χρειάζονται τα μάτια της νόησης να ενεργοποιηθούν, μόνον έτσι θα μπορέσουμε να αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε το τι παιχνίδια παίζονται στις πλάτες μας και μόνον κατά αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να οργανωθούμε , να συστρατευτούμε για να πάρουμε επιτέλους αυτό το οποίο μας αρμόζει αυτό το οποίο πρέπει που δεν είναι άλλο από το δίκαιο και από τα δικά μας. ..."

"...Το επόμενο θέμα είναι τα ακίνητα του Ναυπλίου τα οποία θα αξιοποιηθούν λέει με την συναίνεση του δήμου , είναι ένα δημοσίευμα το οποίο είναι στις 24 Ιουλίου του 2014 και μας αναφέρει : << Τη διαβεβαιώση από το ΤΑΙΠΕΔ ότι καμία απολύτως κίνηση δεν θα γίνει χωρίς τη συναίνεση του δήμου Ναυπλιέων και της τοπικής κοινωνίας , έδωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ , αρμόδιος για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας, Ανδρέας Ταπραντζής. >>  Δεν θα το διαβάσουμε όλο το κείμενο  γιατί δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία, αυτό το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία είναι το κιτρινισμένο κομμάτι το οποίο σας έχω το οποίο λέει το εξής : << Από πλευράς ΤΑΙΠΕΔ , επισημάνθηκε μάλιστα ότι η διαβεβαίωση αυτή αφορά το σύνολο των ακινήτων που έχουν παραχωρηθεί προς αξιοποίηση , είτε αυτά είναι αρχαιολογικές ή προστατευόμενες περιοχές ,είτε όχι. >> Εδώ βλέπουμε πλέον υφαρπάζουν τα πάντα δεν τους ενδιαφέρει αν είναι αρχαιολογικός χώρος , αν είναι δάσος , αν είναι Ψυχιατρικό Νοσοκομείο ,στρατόπεδα αδιαφορούν για τα πάντα! Θα δούμε κάποια στιγμή αργότερα ότι σε μία νύχτα μεταβιβάστηκαν χιλιάδες ακίνητα χωρίς να ξέρουν ούτε καν πού βρίσκονται. Εγώ θα έλεγα ότι τραγικοί είμαστε εμείς οι ίδιοι , διά πολλοστή φορά θα το επαναλάβω ,εμείς οι ίδιοι είμαστε υπαίτιοι όλων αυτών των συμφορών οι οποίες έχουν πέσει στο κεφάλι μας , η απάθεια μας και η μη αντίδρασή μας επισείουν όλα αυτά τα δεινά της χώρας μας . ..."

"...Τους δίνουμε το δικαίωμα υφαρπάζουν την ψήφο μας και τους στέλνουμε ως εκπροσώπους, άτομα με μειωμένη συνείδηση , τα οποία λειτουργούν προς το ατομικό τους συμφέρον και με βάση τις εντολές που δέχονται από τα αφεντικά τους . Είναι ξεκάθαρο κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει και με λύπη μεγάλη διαπιστώνουμε ότι η δικαστική εξουσία είναι και αυτή εναντίον μας . Άρα αυτό που μας απομένει είναι όλοι εμείς να ενωθούμε και να γίνουμε μία γροθιά . Οι πάντες είναι εναντίον μας θα το αποδεχτούμε ; θα κλείσουμε τα μάτια μας ερμητικά και θα δεχόμαστε παθητικά οτιδήποτε συμβαίνει εις βάρος μας ; Εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι για αυτό και έχω βγει σε αυτόν τον αγώνα , σε αυτόν τον άτυπο πόλεμο διότι είμαι Έλληνας είμαι περήφανος για αυτό που είμαι αλλά επιθυμώ πραγματικά και όλοι αυτοί οι οποίοι συναναστρέφονται μαζί μου και όλοι οι Έλληνες πολίτες να είναι περήφανοι και αντάξιοι για το όνομα το οποίο φέρουν , για την καταγωγή μας!  Η ένωση μας είναι μονόδρομος δεν υπάρχει καμία απολύτως άλλη λύση και επαναλαμβάνω είναι ένας μονόδρομος ανηφορικός μεν , γεμάτος αγκάθια αλλά είναι δρόμος χωρίς επιστροφή. Ή θα τον πάρουμε ως πραγματικοί πολεμιστές , ως αντάξιοι των προγόνων μας ή διαφορετικά ,το έχω πει πάρα πολλές φορές, θα χαθούμε από το χάρτη , θα σβήσουμε εντελώς από τον πλανήτη και θα υπάρχουμε μόνο στα ιστορικά βιβλία του μέλλοντος όπως αναφέρονται σήμερα για τους Ίνκας , τους Αζτέκας , τους Μάγιας. ..."


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ


ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ SOCIAL MEDIA ΜΟΥ:
BLOGGER: triasamesy.blogspot.com 
FACEBOOK ΣΕΛΙΔΑ: www.facebook.com/esytriasam/ 
TWITTER: twitter.com/esytriasam 













ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ . ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ


ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ 
ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 
<<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>>

Η Ελλήνων Συνέλευσις αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών Ελλήνων Συνέλευσις και ζητάει άτομα για την επάνδρωσή τους.

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ Ο Παγκόσμιος Ανθρωποκεντρικός Οργανισμός Ε.ΣΥ. – Ελλήνων Συνέλευσις, ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους Έλληνες Πολίτες, σε όλους τους Έλλην ανθρώπους σε όλη την Ελληνική επικράτεια, σε όλον πλανήτη παντού, όπου υπάρχουν άνθρωποι. 
Τώρα είναι η ώρα που μπορούμε όλοι μαζί!

Τώρα είναι η ώρα της ολικής συστράτευσης, όλων των Ελλήνων πολιτών για την τεράστια απελευθέρωσή μας με την συλλογική συνδρομή όλων, στην οργανωμένη δομή και δόμηση του αληθινού κράτους μας για την επαναφορά της Αλήθειας, του Δικαίου, για την εγκαθίδρυση της πραγματικής Δημοκρατίας.

Εκατοντάδες αυτόνομοι οργανισμοί Ελλήνων Συνέλευσις ιδρύονται σε όλη την Ελληνική επικράτεια από πολίτες που εισέρχονται στην τεράστια λεωφόρο της απελευθέρωσης και ενώνονται στην διαδικασία της ολότητάς τους διαθέτοντας την ενέργειά τους στην δράση της αναγνώρισης και κατάκτησης όλων των αληθειών των δικαίων και των δικαιωμάτων τους.

Η Ελλήνων Συνέλευσις αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών Ελλήνων Συνέλευσις τηρώντας τις καταστατικές διαδικασίες στην απόλυτη ένωσή μας όπου στην βάση της ως θεμέλια υπάρχουν οι αξίες και οι αρχές της πραγματικής Ελλάνιας Δημοκρατίας μας.

Καλούμε και προσκαλούμε αυτή την ύστατη ώρα όλους τους Έλληνες αδελφούς μας να ενωθούμε για να διοικήσουν και να πραγματώσουν την Ελλήνων Πολιτεία, την πραγματική Δημοκρατία μέσα από τις ίδιες τις δράσεις που θα εκτελέσουν οι ίδιοι και πρέπει όλοι να πάρουν θέση.

Αυτό ήδη συμβαίνει από χιλιάδες Έλληνες πολίτες και θα πολλαπλασιαστεί και θα αναχθεί στην ενότητά μας, στην ένωση όλων μας για να τελειώσει μια για πάντα κάθε δυναστεία, κάθε ψευτοπολιτική, κάθε ψευτοϊδεολογία και να εισέλθουμε στην Ελλήνων Πολιτεία ως πραγματικοί πολίτες.

Έλληνα πολίτη. Είμαστε έτοιμοι και ικανοί όλοι μας και σε καλούμε να πάρεις θέση τώρα, ως πραγματικός πολίτης και όχι ως ψηφοφόρος, γιατί αυτό που λείπει σήμερα από την πολιτεία μας είναι οι πολίτες, που στο σύνολό τους, συστήνουν την Δημοκρατεά τους, η οποία σήμερα στον πλανήτη προφέρεται ως δημοκρατία.
Έλληνα πολίτη. Τώρα είναι η ώρα να δείξεις την προσωπικότητά σου για να ενωθεί η ολότητα των Ελλήνων πολιτών για όλα τα δίκαια και τα δικά μας.

Έλληνα πολίτη. Πάρε θέση τώρα και ως άνθρωπος και ως πραγματικός πολίτης που ζεις και βιώνεις την ενσάρκωσή σου.
Είναι καθήκον σου να πάρεις θέση τώρα και να μετέχεις με κρίση και αρχή στα κοινά όλου του ελεύθερου συνόλου σου. 
Είναι η ώρα να σηκωθείς όρθιος ως πολίτης και να εγκαθιδρύσουμε την πολιτεία των πολιτών που αυτή είναι η πραγματική Ελλάνια Δημοκρατία και έχει μόνο δημόσια διοίκηση και δεν έχει κόμματα, δεν έχει δόγματα, δεν έχει χρώματα.


Τώρα μπορείς να έχεις όλες τις προϋποθέσεις στα χέρια σου. Και τα ακίνητα και τα καταστατικά και την δομή και τη δόμηση και όλα τα αδέλφια σου μαζί, σαν μια σφαίρα πυρός. Αυτή είναι η Ελλήνων Συνέλευσις. Αυτή είναι η Ελλήνων Πολιτεία. Αυτή είναι η πραγματική Δημοκρατία.

Σε καλούμε να πάρεις θέση τώρα που ενώνονται οι Έλλην Άνθρωποι. Έλλην είναι το κωδικό όνομα του Ανθρώπου και αν τώρα που συμβαίνει η τεράστια ένωση τους δεν είσαι μαζί με τους ανθρώπους, ποια άλλη μπορεί να είναι η θέση σου; Τι άλλο μπορεί να είσαι;
 
Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να πάρεις θέση και να ενδώσεις στην πόλη σου, στη γειτονιά σου, και να ενώσεις τον εαυτό σου με όλους τους ανθρώπους γιατί αυτό που λείπει σήμερα και συμβαίνει ήδη με τον παγκόσμιο ανθρωποκεντρικό οργανισμό Ελλήνων Συνέλευσις είναι η ένωση όλων των Ανθρώπων.
 
Τώρα μπορείς. Έλα μαζί μας για την Απελευθέρωσή σου. Για τον Πλούτο σου. Για την Ισχύ σου. Για την Δύναμή σου. Για την Υγεία σου.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
👇

👇👇

ΔΗΛΩΣΕ ΕΛΛΗΝ 
ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ 
👇👇

ΚΑΛΟΥΜΕ 
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ 
ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ 
👇

ΠΑΡΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΔΩ :
👇👇

===================================================================================

===============================================================



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου